V Poprade lúpežne prepadli pracovníčku jednej zo zmenární

15.09.2006 Poprad

Poprad 15. septembra (TASR) - V jednej z popradských zmenární lúpežne prepadli vo štvrtok 27-ročnú pracovníčku. Mladá žena bola v zmenárni spolu s päťročným ...
Poprad 15. septembra (TASR) - V jednej z popradských zmenární lúpežne prepadli vo štvrtok 27-ročnú pracovníčku. Mladá žena bola v zmenárni spolu s päťročným synom, keď krátko po otvorení vošiel do miestnosti neznámy muž so šiltovkou na hlave, tmavými okuliarmi na očiach a s pištoľou v ruke.

\"Pracovníčku zmenárne spolu so synom hrubo odstrčil a vošiel do priestorov obsluhy, pričom žene vulgárne nadával. Zo stola zobral všetky pripravené peniaze a zo zmenárne ušiel. Časť peňazí mu pritom popadala na zem, a tak žene i jej synovi prikázal, aby ich pozbierali, \" informovala dnes prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.
Pracovníčka zmenárne po odchode páchateľa stlačila prepadové tlačidlo s vývodom na pult centrálnej ochrany. Polícia začala okamžite pátrať po páchateľovi, ale zatiaľ bezvýsledne. Lúpežník si odniesol zo zmenárne finančné prostriedky v rôznej menej v celkovej hodnote vyše 292 tisíc korún.
Prípad vyšetrujú policajti Úradu justičnej a kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade.
 

Vyberte región

mark